Sakarya'da Uyuşturucu Operasyonunda Bir Tutuklama

Sakarya'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında bir kişi tutuklandı, 36 kg esrar ve 224 kök kenevir ele geçirildi.

Sakarya'da Uyuşturucu Operasyonu

Sakarya'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonları sonucu 3 zanlıdan biri tutuklandı. Yapılan operasyonda, 36 kilogram kubar esrar ve 224 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Operasyonlar Detaylı Bir Şekilde Gerçekleştirildi

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde, İl Jandarma Komutanlığı ve Adapazarı ile Pamukova İlçe Jandarma Komutanlıkları ekipleri, Cihadiye ve Taşkısığı mahallelerinde uyuşturucu ile mücadele operasyonları düzenledi.

Zanlıların Durumu

Yapılan aramalarda, 1 adet kuru sıkı tabanca ve çeşitli uyuşturucu malzemeler de ele geçirildi. Gözaltına alınan H.Y. (30), H.S. (35) ve S.K. (35) jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından H.Y. tutuklanırken, diğer iki zanlı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Sakarya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 3 zanlıdan 1'i tutuklandı. Yapılan aramalarda 36 kilogram kubar esrar, 224 kök kenevir bitkisi, 1 kuru sıkı tabanca ve çeşitli malzemeler ele geçirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri