Sakarya'daki Makarna Fabrikasındaki Patlama: Bir Ölü, 30 Yaralı

Hendek'te bir makarna fabrikasında meydana gelen patlamada bir kişi hayatını kaybetti, 30 kişi yaralandı.

Sakarya'da Makarna Fabrikasında Patlama Yaşandı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan bir makarna fabrikasında meydana gelen patlama sonucunda bir kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

Patlama ve Yangın Durumu

Olay, Anadolu Otoyolu Hendek gişeleri civarındaki fabrikada, siloların yanındaki bölümde gerçekleşti. Patlamanın ardından çıkan yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, soğutma çalışmaları sırasında bir cesede ulaştı. Cansız beden, Hendek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı; cenazenin kimliği henüz belirlenmedi.

Valilikten Açıklama

Sakarya Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "Bugün ilimiz Hendek ilçesinde bir fabrikada meydana gelen patlama sonrası yapılan soğutma çalışmaları esnasında bir vatandaşımızın cansız bedenine ulaşılmış olup fabrikada herhangi bir çalışan bulunmadığı beyan edilmiştir" denildi. Alevleri kontrol altına alan itfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları devam etmekte.

Yaralılar ve Sağlık Durumu

Patlama sonrası olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Yangında ve patlama sırasında toplam 30 kişi yaralandı. Yaralılar, Hendek, Akyazı, Düzce ve Kocaeli'deki hastanelere kaldırıldı. Sağlık Bakan Yardımcısı Halim Özçevik ve Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, yaralıları ziyaret etmiş; yaralılar arasında bir çocuk ve 3 itfaiye erinin bulunduğunu belirtmiş, iki yaralının entübe durumda olduğunu duyurmuştur.

Sakarya'nın Hendek ilçesindeki makarna fabrikasında meydana gelen patlamanın ardından bir kişinin cansız bedeni bulundu.

Sakarya'nın Hendek ilçesindeki makarna fabrikasında meydana gelen patlamanın ardından bir kişinin cansız bedeni bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri