Samsun'da Uyuşturucu Kapsülleri ile Yakalanan İranlı Şüpheli

Çarşamba'da İran uyruklu bir zanlı, mide ve bağırsaklarında uyuşturucu kapsülleri ile gözaltına alındı.

Samsun'un Çarşamba İlçesinde Uyuşturucu Operasyonu

Samsun'un Çarşamba ilçesinde, midesinde ve bağırsaklarında uyuşturucu kapsülleri bulunan bir İran uyruklu şüpheli yakalandı. Olay, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde yürütülen bir operasyon sonrasında gerçekleşti.

Narkotik Ekibi Harekete Geçti

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yurda kaçak uyuşturucu sokma faaliyetinde bulunduğu değerlendirilen İran vatandaşını izlemeye aldı. Matin M. adlı zanlının, İran'dan Ankara Esenboğa Havalimanı üzerinden aktarmalı olarak Samsun Çarşamba Havalimanı'na geldiği belirlendi.

Tomografi Sonrası Uyuşturucu Ele Geçirildi

Samsun'da uçağı indikten hemen sonra gözaltına alınan Matin M., hastaneye sevk edilerek tomografiye alındı. Yapılan inceleme sonucunda mide ve bağırsaklarında yabancı maddelerin bulunduğu tespit edildi.

Tıbbi Müdahale ile Uyuşturucular Ortaya Çıktı

Şüpheli, hastanede gerçekleştirilen tıbbi müdahale ile vücudundan 10 adet uyuşturucu kapsül haline getirilmiş toplam 191,18 gram sentetik uyuşturucuyla kurtarıldı. Şu anda şüphelinin emniyetteki işlemleri devam etmekte.

Samsun'un Çarşamba ilçesinde mide ve bağırsaklarında uyuşturucu kapsülü ele geçirilen İran uyruklu şüpheli gözaltına alındı. Şüphelinin vücudundan 10 kapsül halinde 191,18 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri