Sivas'ta Devrilen Otobüs Denetlendi, Yolcular Emniyet Kemeri Takıyordu

Sivas'ta devrilen yolcu otobüsü, kazadan 1 saat önce denetlendi. Emniyet kemeri takılı olan yolcular kazayı hafif yaralarla atlattı.

Sivas'ta Kazadan Önce Denetim Yapıldı

Sivas'ın İmranlı ilçesinde meydana gelen yolcu otobüsü kazasında, 24 kişi yaralandı. Ancak, ilginç bir detay ortaya çıktı: kaza gerçekleşmeden tam bir saat önce, otobüs trafik ekipleri tarafından denetlendi.

Denetim Süreci ve Yolcu Güvenliği

Edinilen bilgilere göre, Sivas Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Bölge Trafik ve Denetleme Şubesi ekipleri, kaza anından önce Sivas-Erzincan kara yolundaki bir uygulama noktasında 02 KD 571 plakalı otobüsü durdurdu. Ekipler, otobüsün belgelerini kontrol ettikten sonra, yolculara emniyet kemerlerini taktırmayı ihmal etmedi.

Kaza Sonucu ve Yaralanmalar

Kaza, 3 Eylül tarihinde Sivas-Erzincan kara yolunun Çukuryurt mevkisinde gerçekleşti. Devrilen otobüste bulunan yolcular, emniyet kemerlerini takılı tutmuş olmaları sayesinde kazayı çoğunlukla hafif sıyrıklarla atlattı. Bu durum, otobüsün denetim sürecinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Sivas'ın İmranlı ilçesinde önceki gün devrilen ve 24 kişinin yaralandığı yolcu otobüsünün, kazadan 1 saat önce trafik ekiplerince denetlendiği ve tüm yolculara emniyet kemeri taktırıldığı ortaya çıktı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri