Sivas'ta Otobüs Şoföründen Anlamlı Yardım

Sivas'ta bir otobüs şoförü, yanlış araca binen anne ve engelli kızı evlerine bırakınca mutluluk anları yaşandı.

Sivas'ta Hoşgörü Dolu Bir Hikaye

Sivas'ta, bir halk otobüsü şoförünün gösterdiği örnek davranış, toplumsal dayanışmanın güzel bir örneği olarak dikkat çekti. Yanlış araca binen anne ile down sendromlu kızı, şoförün yardımıyla evlerine ulaşmanın mutluluğunu yaşadı.

Yanlış Durağa Binen Aile

Halk otobüsü şoförü Mustafa Yılmaz, Bülbüller hattında çalışırken bir anne ve down sendromlu kızının yanlış otobüse bindiğini fark etti. İkisinin de Karşıyaka Mahallesi'ndeki evlerine gitmek istemesi üzerine Yılmaz, durumu çözmeye karar verdi.

Büyük Bir Yardımseverlik Örneği

Otobüsün son durağına geldiğinde yaşanan diyalog dikkat çekti. Anne, "Yanlış araca bindik, evimize gitmemiz lazım!" dedi. Bunun üzerine Yılmaz, "Hava kararmış, sizi evinize götüreceğim" diyerek yaklaşık 5 kilometre uzaklıktaki eve kadar onlara eşlik etti.

Mutluluk Anları Araç İçi Kamerada

Yolda engelli kızın yaşadığı sevinç, otobüs içi kamerasına yansıdı. Yılmaz, bu anların kendisini de çok mutlu ettiğini belirtirken, "İnsanlara yardım etmek çok güzel bir şey. Yaptığım işten memnun olmak benim için en önemli şey" ifadelerini kullandı.

Dayanışmanın Gücü

Yılmaz ayrıca, otobüsteki diğer engelli bir yolcunun da bu durumu duyduğunu ve ona da yardımcı olduğunu belirtti. Böylece, toplamda 3 kişiyi sevindirerek, küçük bir dokunuşla hayatlarında olumlu bir etki bırakmış oldu. Bu tür olaylar, toplumsal dayanışmanın önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Siivas'ta halk otobüsü şoförü, yanlışlıkla aracına binen anne ile down sendromlu kızını evlerine bıraktı. Ailenin mutluluğunu araç içi kamerası kaydetti.

Siivas'ta halk otobüsü şoförü, yanlışlıkla aracına binen anne ile down sendromlu kızını evlerine bıraktı. Ailenin mutluluğunu araç içi kamerası kaydetti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri