Temel: Sümela'nın Şifresi Yeniden Filmi Çekimlerine Başlandı

Bilal Kalyoncu'nun yönettiği yeni Temel filmi, Trabzon'da çekimlerine başladı. Aile dostu komedi unsurlarıyla dikkat çekiyor.

Temel: Sümela'nın Şifresi Yeniden Filminin Çekimleri Başladı

Trabzon'da, Bilal Kalyoncu'nun yönettiği "Temel: Sümela'nın Şifresi Yeniden" filminin çekimleri resmen başladı. Senaryosunu Yılmaz Okumuş'un kaleme aldığı bu yapımın, yaklaşık üç hafta içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Filmde Alper Kul, Salih Kalyon, Öykü Gürman, Gürkan Uygun, Şinasi Yurtsever, Ömer Naci Boz, Adem Yılmaz ve Şükrü Üçüncü gibi dikkat çekici isimler rol alıyor.

Yönetmen Bilal Kalyoncu'dan Açıklamalar

Yapımcı ve yönetmen Bilal Kalyoncu, çekimler sırasında yaptığı açıklamada, filmin Trabzon'un kültürel değerlerini korumayı amaçladığını vurguladı. "Bu film, Trabzon'un en büyük değeri olan Trabzonspor ile ilgili bir hikaye sunuyor. Temel, futbolcu transferi üzerinden aşkını bulmaya çalışırken, absürt komedi unsurlarıyla dolu trajikomik olaylar yaşıyor," dedi.

Kalyoncu, filmin aile dostu olmasına dikkat ettiklerini belirterek, "Çocukların ve yetişkinlerin aynı keyifle izleyebileceği bir içerik oluşturduk. Temel'in serüveni hem güldürecek hem de düşündürecek," ifadelerini kullandı.

Senarist Yılmaz Okumuş’un Yorumları

Senarist Yılmaz Okumuş, filmde modern anlatım teknikleri ve hızlı bir tempoyla ilerlemeyi hedeflediklerini kaydederek, "İlk filmlerin unsurlarını koruyarak, günümüz mizahına uygun bir dille ilerledik," şeklinde konuştu. Okumuş, seyircileri 31 Ocak’ta sinemalara davet etti.

Başrol Oyuncusu Alper Kul'un Düşünceleri

Başrol oyuncusu Alper Kul, Temel karakterinin Anadolu'nun önemli fıkra kahramanlarından biri olduğunu belirtti. Kul, "Bu karakterle kendi küçük dünyasında güçlü bir yolculuk yapmaya çalışıyoruz. Temel'in kararlılığı, onun süper kahramanlık özelliğini gösteriyor," dedi.

Salih Kalyon’un Değerlendirmesi

Oyuncu Salih Kalyon, Temel karakterinin Türk mizah tarihindeki önemine dikkat çekerek, "Bu projede yer almak bizim için büyük bir gurur. İzleyicilerimizi sürprizlerle dolu bir yolculuğa davet ediyoruz," diye ekledi.

Trabzon'da, yönetmen koltuğuna Bilal Kalyoncu'nun (solda) oturduğu "Temel: Sümela'nın Şifresi Yeniden" filminin çekimleri başladı. Senaryosunu Yılmaz Okumuş'un (sağda) kaleme aldığı filmde, Alper Kul (sağ 2) ile Salih Kalyon (sol 2) da rol alıyor.

Trabzon'da, yönetmen koltuğuna Bilal Kalyoncu'nun (solda) oturduğu "Temel: Sümela'nın Şifresi Yeniden" filminin çekimleri başladı. Senaryosunu Yılmaz Okumuş'un (sağda) kaleme aldığı filmde, Alper Kul (sağ 2) ile Salih Kalyon (sol 2) da rol alıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri