Vatan Partisi'nden LGBT Derneklerine Sert Tepki

Vatan Partisi'nden aile yapısını tehdit eden LGBT derneklerine yönelik eleştiriler ve önerilen yasa tasarısı.

Vatan Partisi'nden Ses Getiren Açıklama

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Serdar Üsküplü, Türkiye'deki LGBT propagandasının uluslararası güçler aracılığıyla yürütüldüğünü ifade etti. Aile yapısının korunması adına, bu tür propagandalara karşı acilen bir yasa çıkarılması gerektiğini vurguladı.

Finansal Destekler ve Hedefler

Üsküplü, İçişleri Bakanlığı tarafından 2022 yılında açıklanan verilere atıfta bulunarak, 2018-2022 yılları arasında 22 LGBT derneğine 20 milyon doların üzerinde fon aktarıldığını dile getirdi. Bu durumun, emperyalizmin toplumsal değerlere yönelik bir saldırısı olduğunu öne sürdü.

Toplumsal Değerlere ve Aile Yapısına Sahip Çıkma Çağrısı

Emperyalist güçlerin, Türkiye'deki sivil toplum kuruluşlarını finansal destekle kontrol ettiği uyarısında bulunan Üsküplü, bu duruma son verilmesi gerektiğini belirtti. "LGBT propaganda ve örgütlenmesini yasaklayan bir kanun derhal çıkarılmalıdır," dedi.

Büyük Aile Buluşması'na Davet

Üsküplü, 15 Eylül Pazar günü İstanbul'da düzenlenecek olan "Büyük Aile Buluşması"na tüm vatandaşları davet ederek, LGBT dayatmalarına karşı el birliğiyle durulması gerektiğini ifade etti. Böylece, aile yapısının korunması adına güçlü bir duruş sergilemek amaçlanıyor.

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Serdar Üsküplü, partisinin İstanbul İl Başkanlığında basın toplantısı düzenlendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri