Yedisu Belediye Başkanı Sedat Uçar İYİ Parti'den İstifa Etti

Yedisu'nun belediye başkanı Sedat Uçar, İYİ Parti'den bağımsız olarak görevine devam edeceğini duyurdu.

Yedisu'da Sürpriz İstifa

Bingöl'ün Yedisu ilçesine bağlı belediyede önemli bir gelişme yaşandı. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde İYİ Partiden belediye başkanı seçilen Sedat Uçar, partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Uçar'ın Açıklamaları

Gazetecilere konuşan Uçar, "Yedisu halkına daha iyi hizmet vermek amacıyla bağımsız olarak başkanlık görevime devam edeceğim" ifadelerini kullandı. Uçar, seçilmeden önceki destek süreçlerine değinerek, "Seçildiğim tarihten bugüne kadar İYİ Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa dışında, İYİ Partinin herhangi bir biriminden destek görmedim" dedi.

Partiden Alınan Destek Yetersiz!

Uçar, partinin üst düzey yetkililerinden ve milletvekillerinden de gereken desteğin gelmediğini belirterek, "İlçe halkımızın bu konudaki talepleri ve bireysel olarak gördüğüm lüzum üzerine bu kararı aldım. İYİ Partiden istifa ederek bağımsız olarak görevime devam edeceğim" şeklinde konuştu.

İlçeye ve Ülkeye Hayırlı Olsun

Uçar, istifa kararının, ilçe halkının ve kanaat önderlerinin görüşleri doğrultusunda alındığını vurgulayarak, kendisini destekleyen vatandaşlara teşekkür etti. "Kararımın ilçemiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını dilerim" diyerek sözlerini tamamladı.

Bingöl'ün Yedisu ilçesinde 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde İYİ Partiden belediye başkanı seçilen Sedat Uçar (fotoğrafta), partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Bingöl'ün Yedisu ilçesinde 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde İYİ Partiden belediye başkanı seçilen Sedat Uçar (fotoğrafta), partisinden istifa ettiğini açıkladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri