Yüksek Karlı Fon Dolandırıcılığı Davası Devam Ediyor

İstanbul'da görülen dolandırıcılık davasında tutuklu sanık Seçil Erzan, Fatih Terim ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Yüksek Karlı Fon Dolandırıcılığı Davasında Yeni Gelişmeler

Kamuoyunda "yüksek karlı gizli fon" olarak bilinen dolandırıcılık davasında, sanık Seçil Erzan, yargılandığı duruşmada önemli açıklamalarda bulundu. İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nde gerçekleşen duruşmaya, tutuklu sanıkların yanı sıra tutuksuz sanıklar ve avukatları da katıldı.

Fatih Terim İddiaları

Sanık Erzan, Fatih Terim ile ilişkisini savunarak, "Ben hiçbir zaman 'Fatih Terim fonu' demedim. Bu insanların hepsi faizin hukuka aykırı yerden geldiğini biliyordu" dedi. Erzan, Terim'in kendisinden para talep etmediğini, yalnızca dostane ilişkileri dolayısıyla kendisine para ödendiğini belirtti.

Yeni Müştekiler ve Tanık İfadeleri

İddianamede, 74 yaşındaki müşteki Sevim Sinih, tarlasını sattıktan sonra sanık Nazlı Can’a para verdiğini ifade etti ve mağduriyetini dile getirdi. Eski banka çalışanı Volkan Çiftçi ise sanıkla ilgili herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını bildirdi.

İddianame ve Talepler

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, sanık Erzan'ın bir bankanın şubesinde müdürlük yaptığı ve yüksek kâr vaadiyle para aldığı belirtiliyor. Erzan'ın 93 yıldan 305 yıla kadar hapisle cezalandırılması istenen bu dava, toplumda geniş yankı buldu.

Duruşmalar Devam Ediyor

Davanın ilerleyen günlerinde daha fazla tanık ve müşteki dinlenecek. Mahkeme heyeti, duruşmalara ara vererek avukatların beyanlarını almaya devam etti.

Kamuoyunda "yüksek karlı gizli fon" diye bilinen 2'si tutuklu 8 sanığın yargılandığı dolandırıcılık davasında yeni müştekiler dinlenildi. İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanıklar Seçil Erzan ve Ali Yörük ile tutuksuz yargılanan Rüya Sağır, Hüseyin Eligül, Atilla Yörük, Asiye Öztürk, Nazlı Can ve taraf avukatları katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri