Yusuf Ziya Yılmaz Gümüşhane'de 31 Mart Seçimlerini Değerlendirdi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Gümüşhane'de yaptığı konuşmayla 31 Mart seçim sonuçlarını ele aldı.

Yusuf Ziya Yılmaz Gümüşhane'de Önemli Açıklamalarda Bulundu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Gümüşhane’de partililerle bir araya geldiği toplantıda 31 Mart seçim sonuçlarını değerlendirdi. Yılmaz, nedenle seçim sonuçlarından memnun kalmadıklarını vurgulayarak, "Allah'ın izniyle bu sonuçla yetinmiyoruz; geleceği inşa etmek için dolu dizgin ilerliyoruz." şeklinde konuştu.

Seçim Sonuçlarının Değerlendirilmesi

Yılmaz, toplantıda yaptığı konuşmada, "Seçimin ardından birçok il ziyaretleri gerçekleştirdik. Seçim sonuçlarının üzerine gidip, nerede eksik kaldığımızı analiz etmemiz gerekiyor. Bu, bizim için önemli bir ders olmalı." açıklamasında bulundu.

Geleceğe Yönelik Vizyon

Geleceği inşa etmek adına hız kesmeden çalışacaklarını ifade eden Yılmaz, "Yaklaşan kongrelerimize yönelik hazırlıklar yapıyoruz. 2028 seçimleri sürecine girdiğimizde, 2029 hedeflerini de göz önünde bulundurarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz." dedi.

İnsan İlişkilerine Dikkat Çekti

İnsan ilişkilerinin önemine vurgu yapan Yılmaz, "Siyasi çatışmalarda incinmişliklerin bir kenara bırakılması gerekiyor. Öncelikle kendi eksiklerimizi görmeli ve bunları telafi etmeliyiz. Gelecek için el birliğiyle koşmalıyız." diye ekledi.

Parti İçindeki Birlik Vurgusu

Siyasi alanda duruşun ve mücadele ruhunun önemli olduğunu belirten Yılmaz, "Siyaset, sadece durmakla değil; koşmakla, çalışmakla anlam kazanır. Durduğumuz yer değil, hangi oranda katkıda bulunduğumuz önemlidir." ifadelerini kullandı.

Toplantıya AK Parti Milletvekili Celalettin Köse, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu ile çok sayıda siyasi parti temsilcisi katıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz (sağ 2), partisinin Gümüşhane teşkilatı ile buluştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz (sağ 2), partisinin Gümüşhane teşkilatı ile buluştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri