Bergüzar Korel ve Halit Ergenç Türkiye'ye dönüyor

Ünlü oyuncular Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, üç çocuklarıyla birlikte yaşamak için Londra'ya yerleşmişlerdi. Fakat, aldıkları cazip iş teklifleri üzerine İstanbul'a geri dönme kararı aldılar.

2009 yılında meslektaşı Halit Ergenç ile evlenen Bergüzar Korel, uzun bir aradan sonra tekrar ekranlara geri dönüş yaptı. Çift, bir süre önce çocuklarının eğitimi amacıyla İngiltere'nin başkenti Londra'ya taşınmışlardı.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç Ailesinin Londra Macerası

Türk ekranlarının sevilen çifti Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, müzik tutkunu oğulları Ali'nin eğitim hayallerini gerçekleştirmek için Londra'ya yerleşme kararı aldı. 14 yaşındaki Ali'nin müziğe olan ilgisi ve yeteneği, aileyi bu büyük adımı atmaya teşvik etti. Korel, "Ülkemi, köklerimi ve arkadaşlarımı çok özlüyorum" diyerek duygularını ifade etti ve ailenin, Ali'nin eğitim fırsatlarını en iyi şekilde değerlendirmek için İngiltere ile Türkiye arasında mekik dokuduğunu belirtti.


İstanbul'a Dönüş ve Yeni Projeler

Londra'daki yaşamlarına bir süre ara veren Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, mesleki fırsatlar doğrultusunda İstanbul'a geri dönme kararı aldı. Ünlü mimarın elinden çıkan evlerini bırakarak, çocuklarının eğitimini İstanbul'da sürdürmeye karar veren çift, sanat hayatlarına da hız kesmeden devam ediyor. Bergüzar Korel, BKM'nin Kanal D için hazırladığı ve merakla beklenen 'Annem Ankara' dizisinde rol alma aşamasında. Halit Ergenç ise, bir otomobil markasının reklam yüzü olarak kamera karşısına geçti ve Star TV'nin büyük beklenti içinde olduğu 'Kral Kaybederse' dizisi için görüşmelerini sürdürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri