İzmir'de 19 Mayıs konserleri belli oldu: İşte ücretsiz konserler

İzmir'de yapılacak 19 Mayıs konserleri belli oldu! Sıla, Madrigal, Yaşlı Amca, Redd ve daha fazlası İzmir'de 19 Mayıs'ı coşkuyla kutlayacak! İşte ayrıntılar...

İzmir, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı coşkuyla karşılıyor! Bu özel günde İzmir'de düzenlenecek ücretsiz konserlerle şehir, müzik dolu bir atmosfere bürünecek. Gündoğdu Meydanı'nda Sıla'nın enerjisiyle başlayacak olan konserler, Bornova Cumhuriyet Meydanı'nda Madrigal ve Redd'in unutulmaz performanslarıyla devam edecek. Karşıyaka Anayasa Meydanı'nda Anıl Piyancı'nın sahne alacağı etkinliklerle coşkulu bir atmosfer yaşanacak.


Ayrıca, 19 Mayıs'ta 100. Yıl Uğur Mumcu Parkı-Üçyol'da Musa Göçmen'in performansıyla müzik tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatacak. Kemalpaşa Rekreasyon Alanı'nda ise Moli'nin sahne alacağı konserle eğlence doruk noktasına ulaşacak. Gaziemir Festival Alanı'nda Yaşlı Amca'nın müzik ziyafeti sunacağı etkinliklerle İzmir, 19 Mayıs coşkusunu en güzel şekilde yaşayacak. Bu özel günü müzik dolu anlarla kutlamak isteyenler için İzmir'deki konserler kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri