Melek Baykal o dizi ile ekranlara geri dönüyor

Melek Baykal, sevenlerine müjdeyi duyurdu! İşte yeni dizisi...

"Cennet Mahallesi" dizisinde canlandırdığı Pembe karakteriyle hafızalara kazınan usta oyuncu Melek Baykal, televizyon ekranlarına görkemli bir dönüş yapıyor. Baykal, Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi "İnci Taneleri"nin güçlü oyuncu kadrosuna katıldı.

Yılmaz Erdoğan'ın hem yazıp hem de başrolünü üstlendiği "İnci Taneleri" dizisinde, Melek Baykal bir zamanlar pavyonda çalışan ve yıllar sonra pavyon sahibi olan güçlü bir kadını canlandıracak. Kısa bir süre önce "Ekrana döneceksem içime sinen bir iş olmalı. Her şey para değil" açıklamasıyla gündeme gelen Baykal, bu proje ile izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Baykal, "İnci Taneleri" dizisine katılmadan önce, son olarak "Yandaki Oda" dizisinde Şevval Sam ve Caner Cindoruk ile başrolü paylaşmıştı. 69 yaşındaki usta oyuncu, bu yeni projede de performansıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam edecek.


BKM yapımı olan "İnci Taneleri" dizisinin yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez oturuyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Yılmaz Erdoğan'ın yanı sıra Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi birbirinden yetenekli isimler yer alıyor. Her karakterin kendine has bir hikayesi olan dizi, izleyicilere duygu dolu anlar yaşatmayı vaat ediyor.

Melek Baykal'ın ekranlara dönüşü, "İnci Taneleri" dizisine olan ilgiyi daha da artıracak gibi görünüyor. Usta oyuncunun performansı şimdiden merakla bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri