Sertab Erener'den kötü haber: Konserlerini tek tek iptal etti

Haziran ayında olan tüm konserlerini iptal etme kararı alan Sertab Erener, bu kararına ilişkin yaptığı açıklamayla hayranlarını endişelendirdi. Erener, "Son bir aydır talihsiz sağlık sorunları yaşıyorum. Çok şükür şimdi iyiyim, 5 Temmuz'da sahnede görüşmek üzere." diye konuştu.

Haziran ayında vereceği tüm konserlerini tek tek iptal eden Sertab Erener, aldığı bu karar ilişkin bir açıklama yaptı.

İsveç'in Malmö kentinde düzenlenmiş olan Eurovision Şarkı Yarışması'nda sahne alan Sertab Erener'in Haziran ayı içerisinde gerçekleştireceği tüm konserleri iptal ettiği öğrenildi. 59 yaşındaki ünlü şarkıcının konserlerini iptal etmesinin nedeni ortaya çıktı.


"BİR AYDIR SAĞLIK SORUNLARI YAŞIYORUM”

Sertab Erener, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "İsveç'teki Eurovision Şarkı Yarışması yarı finalinden döndüğümden beri bir aydır talihsiz sağlık sorunları yaşıyorum. Ne yazık ki program sırasında Haziran ayında bazı konserlerimi ertelemek zorunda kaldım, bazı konserleri iptal ediyorum ve gerçekten üzgünüm." şeklinde ifadeler kullandı.

"ŞİMDİ İYİ HİSSEDİYORUM"


Sertab Erener ayrıca şunları söyledi:

“Detaylara girmeden şunu söyleyeyim ama ciddi nedenim yoksa inanın ne olursa olsun konseri iptal etmem. Şimdi Allah'a şükür kendimi çok iyi hissediyorum ve şuan çok mutluyum. 5 Temmuz'da yakında duyacağınız yeni şarkı 'Bi Polar' ve en iyi şarkılarımla sahnede görüşeceğiz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri