Survivor ve Anadolu Ateşi'nin Yıldızı Hasan Yalnızoğlu Hayatını Kaybetti

Survivor ve Anadolu Ateşi'nin Yıldızı Hasan Yalnızoğlu Hayatını Kaybetti

"Survivor" ve "Anadolu Ateşi" gibi projeleriyle tanınan Hasan Yalnızoğlu, pankreas kanseri nedeniyle 50 yaşında hayata veda etti. Ünlü isim Avatar Atakan, sosyal medya hesabından Yalnızoğlu'nun vefatını üzüntüyle duyurarak, "Mekanın cennet olsun güzel insan. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim," ifadelerini kullandı.

Hasan Yalnızoğlu Kimdir?

20 Ekim 1974 tarihinde Üsküdar, İstanbul'da doğan Hasan Yalnızoğlu, aslen Rizeli’dir. Spor hayatına 6 yaşında jimnastik ile başlamış, futbola ilgi duymuş ve daha sonra yüzme alanında başarılar elde etmiştir. Orta öğrenimini Pendik'te tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ile Yöneticilik bölümünden mezun olmuştur.

Yalnızoğlu, Sultans of the Dance ve Anadolu Ateşi dans gruplarında baş dansçı olarak görev yapmıştır. 2007 yılında, kendisi gibi bir dansçı olan Tatiana Ruichiana ile evlenmiştir. "Survivor Ünlüler - Gönüllüler" yarışmasında Nihat Altınkaya'nın ardından ikinci olarak dikkat çekmiştir. 2013 yılında Şişli'de kendi spor salonunu açmış, 2014'te "Öğrenilmiş Duygular" adlı kişisel gelişim kitabını yayımlamıştır. 2015 yılında ise Acun Ilıcalı’nın TV8'de düzenlediği Survivor All Star'da Gönüllüler takımında yarışmış ve yarışmayı 5. olarak tamamlamıştır. Ayrıca, 1997 yılında düzenlenen Best Model of Turkey yarışmasında erkeklerde Kenan İmirzalıoğlu'nun ardından ikinci olmuştur.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri