Antalyaspor'da Kriz: Alex de Souza ile Yollar Ayrılıyor mu?

Antalyaspor'da Kriz: Alex de Souza ile Yollar Ayrılıyor mu?

Süper Lig’in 9. haftasında Galatasaray’a sahasında 3-0 mağlup olan Antalyaspor’da teknik direktör Alex de Souza’nın geleceği belirsizliğe girdi. Sezona istikrarsız bir başlangıç yapan Akdeniz ekibi, Brezilyalı çalıştırıcı ile yolları ayırmayı gündemine aldı.

İlk 5 haftada evinde iyi sonuçlar alan Antalyaspor, deplasmanda Beşiktaş ve Başakşehir’e kaybetmişti. Ancak son 4 hafta, takım için oldukça kötü geçti. Kasımpaşa ile 0-0 berabere kalan kırmızı-beyazlılar, ardından Fenerbahçe, Çaykur Rizespor ve Galatasaray’a mağlup oldu.

Tribünlerde İstifa Çağrıları

Galatasaray karşısında alınan farklı mağlubiyet, taraftarların sabrını taşırdı. Tribünlerden hem yönetime hem de Alex de Souza’ya yönelik istifa çağrıları yükseldi.

Yönetim Toplanıyor

Antalyaspor yönetimi, Brezilyalı teknik adamın geleceğini belirlemek üzere bugün toplanacak. Alex de Souza ile yolların ayrılması durumunda takımın başına yerli bir teknik direktör getirilmesi bekleniyor. Yönetimin yerli hoca konusunda seçenekleri değerlendirdiği ve yakın zamanda bir karar vereceği belirtiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri