Beşiktaş, Jonny Evans’ı Transfer Listesine Ekledi!

Beşiktaş, Jonny Evans’ı Transfer Listesine Ekledi!

Beşiktaş, defans hattındaki sorunları aşmak için deneyimli stoper Jonny Evans’ı radarına aldı. 36 yaşındaki Kuzey İrlandalı futbolcu, Manchester United yönetiminin yeni sözleşme teklif etmeyeceğini açıklamasının ardından transfer listesine girdi.

Geçtiğimiz yaz Manchester United’a dönen Evans, Haziran 2025’e kadar kulüpte kalmayı garanti etmişti, ancak kulüp, oyuncunun sözleşmesini uzatma kararı almaktan vazgeçti. Beşiktaş yönetimi, hem sağ hem de sol ayağını iyi kullanabilen tecrübeli oyuncuya transfer teklifi yapmayı planlıyor.

Evans’ın, bonservissiz olarak kadroya katılması, siyah-beyazlılar için avantaj sağlıyor. Ayrıca, Evans'ın daha önce Çağlar Söyüncü, Ghezzal ve Tete ile forma giymiş olması, takım içinde deneyim aktarımına olanak tanıyacak. Beşiktaş, defansif güçlendirme amacıyla bu transferi gerçekleştirmek için oyuncunun menajerleri ile görüşmelere hazırlanıyor.

Siyah-beyazlıların, Jonny Evans’la yapacağı bu transferin, sezonun geri kalanında defans hattındaki sorunları çözme konusunda önemli bir adım olacağı düşünülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri