Fenerbahçe’de Mourinho Krizi: Eleştirilerin Odağında

Fenerbahçe’de Mourinho Krizi: Eleştirilerin Odağında

Büyük beklentilerle Fenerbahçe’nin başına geçen Jose Mourinho, kadro tercihleriyle erken tartışılmaya başlandı. Özellikle Mert Müldür'ün sahadaki performansına rağmen ısrarla ilk 11'de oynatılması, Portekizli teknik adamı eleştirilerin hedefi haline getirdi. Galatasaray ve Twente maçlarında zorlanan Mert, Samsunspor karşısında da 11’de yer alırken, Osayi-Samuel kadroya dahi alınmadı.

Samsunspor deplasmanında 2-2’lik beraberlik sonrası Fenerbahçe, lider Galatasaray’ın 8 puan gerisine düştü. Bu puan kaybı kadar Sarı-Lacivertliler’in ortaya koyduğu zayıf oyun da taraftarı hayal kırıklığına uğrattı. Özellikle Mourinho’nun yedek bıraktığı İrfan Can Kahveci, Maximin ve En-Nesyri gibi yıldız isimler tepkilere yol açtı.

Manchester United ve Bodrumspor maçları öncesi Mourinho’nun kadroda değişiklikler yapması bekleniyor. İrfan, Maximin, En-Nesyri ve Samuel’in 11’de yer almasına kesin gözüyle bakılıyor. Fenerbahçe’nin düşük topa sahip olma oranı da dikkat çekiyor; Sarı-Lacivertliler, ligdeki ilk 8 maç sonunda yüzde 49.9’luk topa sahip olma oranıyla son 10 yılın en düşük seviyesinde.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri