İngiltere Hollanda'yı saf dışı bıraktı: Euro 2024 finalistleri belli oldu

Başladığı günden itibaren tüm dünyayı kasıp kavuran EURO 2024’te heyecan bitmiyor. Son oynanan İngiltere- Hollanda maçının galibi belli oldu. İşte detaylar…

Tüm dünyada büyük bir heyecanla izlenen EURO 2024’te finaldeki takımlar oynanan İngiltere-Hollanda maçı sonrası netleşti. Detaylar haberimizde…


İNGİLTERE, HOLLANDA'YI SON DAKİKALARDA GEÇTİ! EURO 2024'TE FİNALİN ADI İSPANYA-İNGİLTERE OLDU

EURO 2024 yarı finalinde İngiltere ile Hollanda karşı karşıya geldi. İngiltere, 1-0 önde olmasına rağmen son dakikalarda attığı golle rakibini 2-1 mağlup ederek bu konuda adından söz ettirdi. Final maçında İspanya'nın rakibi oldu.

Almanya'da düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın (EURO 2024) yarı finalinde Hollanda ile İngiltere, Dortmund'daki BVB Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.

Maça attığı golle başlayan takım Hollanda oldu. Sadece 7 tane var. Hollanda, Xavi Simons'un ilk dakikada attığı muhteşem golle 1-0 öne geçti. İngiltere'nin bu gol karşısında tepkisi kaptanlarına kalmıştı. VAR'ı inceleyen Kane, penaltıyı gole çevirdi ve ilk yarı skorunu belirledi: 1-1.

İkinci yarı oldukça yavaş tempolu geçerken, 90. dakikada Watkins oyuna girdi. 81. dakikada oyuna giren Watkins, takımını 2-1 öne geçirdi ve onları finale taşıyan isim oldu.

 EURO 2024 finali 14 Temmuz Pazar günü saat 22.00'de İspanya ile İngiltere arasında oynanacak.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1' Büyük maçın ilk düdüğü çalıyor ve maç başlıyor.

7' Hollanda çok geçmeden skoru açıyor. Xavi Simons'un muhteşem golüyle Hollanda, İngiltere'yi 1-0 öne geçirdi.

18' VAR'ın pozisyonu incelemesinin ardından İngiltere'ye penaltı kararı verildi ve yarı finalde Kane topu ağlara göndererek skoru eşitledi.

29' Hollanda direkte vuruyor! Dumfries'in kafa vuruşu üst direğin yanından sekti.

32' Foden bu sefer direği geçemedi. Foden'ın ceza sahası dışından şutu direğin yanından auta gitti. 45' Yarı finalin ilk yarısı 1-1 eşitlikle sona erdi.

 46' İkinci yarı başlıyor.

65' Pickford gol yemiyor! Van Dijk ayağını ceza sahasına giden topa doğru uzattı. Çok zor olmasına rağmen Pickford yine de topu direğin dışına gönderdi.

80' İngiltere'nin Saka'ya attığı gol ofsayt nedeniyle sayılmıyor. 90' İngiltere öne geçti! Watkins ceza sahasında zor bir kornere girmek zorunda kalmasına rağmen güzel bir vuruş yaparak takımına 2-1 öne geçti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri