İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yaz okulu kayıtları başladı

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde yaz spor okulları vatandaşa eğlenceli bir yaz deneyimi sunacak! İşte açılan kurslar ve kayıt bilgileri...

İzmir Büyükşehir Belediyesi, spor tutkunlarını heyecanlandıracak bir haberi duyurdu: Yaz okulları için kayıtlar başladı! 24 Haziran'dan itibaren 17 farklı tesiste, 26 çeşit branşta eğitimler başlayacak. Bu yıl, İzmirliler spora erişimde fırsat eşitliğini ön planda tutan belediyenin düzenlediği yaz okullarında, gençlerden yetişkinlere kadar herkes için birçok seçenek sunulacak.

Yaz okulları kapsamında sunulan branşlar arasında atletizm, basketbol, futbol, cimnastik, tekvando, judo, tenis, satranç, ve daha birçok spor dalı yer alıyor. Ayrıca özel öğrenciler için özel programlar da bulunuyor. Yetişkinler içinse pilates, step-aerobik, kano, zumba, sağlıklı yaşam, kondisyon, yoga, yüzme ve tenis gibi branşlar mevcut.


Katılımcılar, eğitimlere İzmir'in farklı noktalarında bulunan tesiste katılabilecekler. Bu tesisler arasında Kültürpark'taki Celal Atik Spor Salonu, Bornova Meriç Yaşayan Parkı Futbol Sahası, Buca Sosyal Yaşam Kampüsü, Balçova İzmir Kayıkları Yelken ve Kano Tesisi gibi önemli noktalar bulunuyor. Herkesin katılımına açık olan bu yaz okullarında, spor yapma ve yeni beceriler kazanma fırsatı bulacaklar.

Kayıt işlemleri ve eğitim programı hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler, izmirbsbspor.org adresini ziyaret edebilir veya 425 04 21 (dahili 106-107-108) numaralı iletişim hattını arayarak Celal Atik Spor Salonu merkez kayıt birimine ulaşabilirler. Unutmayın, spora olan tutkunuzu keşfetmek için bu harika fırsatı kaçırmayın!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri