İngiliz Kraliyet ailesinden bir kötü haber daha

İngiliz Kraliyet ailesinden bir kötü haber daha
Dünya gündemini meşgul eden İngiliz Kraliyet ailesinden bir kötü haber daha geldi. Sağlık sorunlarıyla sıklıkla gündemden düşmeyen kraliyet ailesinden üzücü haber! İşte ayrıntılar.

Son dönemde sağlık sorunları yaşayan İngiliz kraliyet ailesinden kötü haber geldi.

İngiltere Kralı III. Charles ve Galler Prensesi Kate Middleton'a kanser teşhisi konulduğunda Prenses Anne de hastaneye kaldırıldı. İngiltere Kralı III. Charles'ın kız kardeşi Prenses Anne, evinde geçirdiği kaza sonrası beyin sarsıntısı geçirerek ve hafif yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

kral

BEYİN SARSINTISI GEÇİRDİ

Buckingham Sarayı'ndan yapılan açıklamaya göre, 73 yaşındaki Prenses Anne, dün gece Gloucestershire kırsalındaki Gatcombe Park arazisinde bir kazaya karıştı. Kazanın ardından beyin sarsıntısı geçiren ve hafif yaralanan Prenses Anne, Bristol'deki Southmead Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kral Charles'a sık sık kardeşinin durumuyla ilgili bilgi verildiği kaydedildi.

Saray sözcüsü yaptığı açıklamada, Prenses Anne'in sağlık durumunun iyi olduğunu ve gözlem amacıyla hastanede tutulduğunu söyledi.

prenses anne

PROGRAMLARI ERTELENDİ

Buckingham Sarayı sözcüsü, doktorlar aksini söylemediği sürece tedavisinin Southmead Hastanesi'nde devam edeceğini, prensesin resmi programlarının doktorlardan gelen raporlara göre ertelendiğini ve Japon İmparatoru onuruna verilen bir akşam yemeğine katılmayacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.