15 Milyon 440 Bin EMEKLİ İçin Son Şans! Emekli Maaşlarınıza Ek Ödemeler Geliyor, IBAN Numarasına Yatıyor

15 Milyon 440 Bin EMEKLİ İçin Son Şans! Emekli Maaşlarınıza Ek Ödemeler Geliyor, IBAN Numarasına Yatıyor
Emekli maaşlarını alanlar için yeni bir duyuru yapıldı. Kamu bankaları 10 bin TL'ye kadar ödemeler yapacak...

SON DAKİKA HABER: Emekli maaşlarını alan yaklaşık 15 milyon emekli, kamu bankalarından 10 bin TL ek ödeme alabileceği açıklandı. Ziraat bankası başta olmak üzere Vakıfbank ve Halkbank üzerinden direkt olarak ihtiyaç kredisi kampanyasına katılacak ve bu kampanyada nakit ödemeler yapılacaktır. Kamu bankası üzerinden emekli maaşlarını alan kişiler uygun faizlerle bu kredi ödemeleri için işlem yapabileceklerdir.

EMEKLİLER İÇİN SON ŞANS!

Emekli maaşlarını alanlar düşük faizli 10 bin TL kredi almak için bu bankalara başvuru yapmak istiyorsa, acele etmesi gerekiyor. Ekim ayı sonuna kadar düşük faizlerle ödemeler yapılacak. 36 ay vadeye kadar ve ilk taksit ödemesini de 3 ay ertelemeli olarak yapabiliyorsunuz.

BAŞVURU

Başvuru yapmak için maaşınızın Ziraat Bankası, Vakıfbank veya HALKBANK üzerinden alınıyor olması gerekmektedir. 3 kamu bankasından emekli maaşı alan bireysel müşteriler, Emekli maaş hesapları üzerinden düşük faizli 10 bin TL kredi alabileceklerdir. Başvuruyu internet bankacılığı üzerinden veya bankanın mobil uygulaması üzerinden 7 gün 24 saat yapabilirsiniz. Başvuru yapacak olan kişiler, düşük faizli sadece 10000 TL değil, daha yüksek limitlerde de kredi kullanabilirler. Başvuru için şubelere giderek işlem yapabileceksiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.