Akaryakıta çift zam birden geldi

Akaryakıta çift zam birden geldi
Vatandaş her gün zam haberi duymaktan bıktı ama zamların ardı arkası kesilmiyor. Kötü haber otomobil sürücülerine akaryakıta zam kapıda. İşte haberin detayları...

Sürücülere bir kötü haber daha. Benzin fiyatlarındaki sert artışın ardından bu gece yarısından itibaren LPG litre fiyatına da zam yapılacak. Detaylar haberimizde…

dizi

CUMARTESİ GÜNÜ AKARYAKITA ÇİFTE ZAM GELDİ. İSTANBUL ANKARA İZMİR GÜNCEL MOTORİN, BENZİN FİYATLARI NE KADAR OLDU? BENZİN VE MOTORİN 2024 GÜNCEL FİYATLARI (18 MAYIS 2024 AKARYAKIT FİYATLARI)

Akaryakıt fiyatları güncellendi. Brent petrolün maliyeti 84 dolar civarında. Uzun bir aradan sonra motorin fiyatları düştü. Özel tüketim vergisi düzenlemesi 2024 yılında yürürlüğe giriyor. Bu düzenleme sonrasında hem benzinin hem de motorinin litre fiyatında ciddi artış yaşandı. Son olarak benzin ve motorin fiyatları düştü. İzmir, İstanbul ve Ankara'da benzin ve motorin fiyatları güncellendi. 18 Mayıs Cumartesi günü benzin, motorin ve LPG'nin litre fiyatı ne kadar?

Art arda yapılan fiyat artışlarının ardından motorin fiyatlarındaki düşüş sürücülere bir nebze olsun güvence verdi. Bunun ardından benzin ve motorin fiyatları yeniden arttı. Motorinin litre fiyatı 43 lirayı, benzinin fiyatı ise 45 lirayı geçiyor.

Brent petrol fiyatlarındaki yükseliş sürüyor. Son verilere göre Brent petrol fiyatı 84 dolara ulaştı. Son olarak motorin ve benzin fiyatları sırasıyla düştü. Brent petrolün fiyatı arttığı anda benzin ve motorinin litre fiyatı da artıyor. Akaryakıt fiyatları 2024 yılında artmaya başlayacak. Özel tüketim vergisi düzenlemelerinin ardından benzin, motorin ve LPG fiyatlarında sert artışlar yaşandı. Art arda yaşanan artışların ardından motorin ve benzin fiyatları rekor seviyelere ulaştı.

Brent 84 dolardan satılırken, motorin fiyatları son dönemde 1 lira 16 kuruş düştü. Çarşamba günü benzinde 1 lira 34 kuruş, motorinde ise 1 lira 33 kuruş indirim yapıldı. Cumartesi günü benzin ve motorinin litre fiyatına 5 kuruş zam yapıldı.

Güncel akaryakıt fiyatları aşağıdadır:

İSTANBUL ANADOLU YAKASI AKARYAKIT FİYATLARI LİSTESİ 18 MAYIS CUMARTESİ

İstanbul Anadolu Yakası'nda benzin fiyatı: 42,65 TL

İstanbul Anadolu Yakası'nda motorin litre fiyatı: 40,15 TL

İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 20,83 TL

İSTANBUL AVRUPA YAKASI AKARYAKIT FİYATLARI LİSTESİ 18 MAYIS CUMARTESİ

İstanbul Avrupa Yakası'nda benzin fiyatı: 42,74 TL

İstanbul Avrupa Yakası'nda motorin litre fiyatı: 40,22 TL

İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 20,90 TL

ANKARA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

Ankara'da benzin litre fiyatı: 43,71 TL

Ankara'da motorin litre fiyatı: 41,22 TL

Ankara'da LPG litre fiyatı: 20,95 TL

İZMİR AKARYAKIT FİYATLARI

İzmir'de benzin litre fiyatı: 43,94 TL

İzmir'de motorin litre fiyatı: 41,46 TL

İzmir'de LPG litre fiyatı: 21,02 TL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.