Akaryakıta zam geldi: Güncel akaryakıt fiyatları değişti

Akaryakıta zam geldi: Güncel akaryakıt fiyatları değişti
Akaryakıt fiyatları yükselmeye devam ediyor! Hem piyasaların dalgalanması hem de ÖTV zammı ile akaryakıt fiyatları giderek artacak! Ayrıntılar haberimizde...

Bugün yayımlanan son verilere göre, Brent petrol fiyatlarının 85 dolar seviyelerine çıkmasıyla birlikte akaryakıt fiyatlarına yeni zamlar yansıtıldı. İstanbul'un Anadolu Yakası'nda benzin litre fiyatı 44.77 TL olarak belirlenirken, motorin litre fiyatı 44.73 TL oldu. Avrupa Yakası'nda ise benzin 44.90 TL, motorin ise 44.80 TL olarak güncellendi. Ankara'da benzin litre fiyatı 45.70 TL'ye, motorin litre fiyatı ise 45.63 TL'ye yükseldi. İzmir'de ise benzin litre fiyatı 46.05 TL, motorin litre fiyatı ise 46.03 TL olarak belirlendi.

Özellikle Kurban Bayramı sonrası gelen zamlarla birlikte, akaryakıt fiyatlarındaki artışlar sürüyor. Bu artışlarda Brent petrol fiyatlarındaki yükselişin yanı sıra ÖTV zammının da etkisi büyük oldu. LPG fiyatları da İstanbul'da Anadolu Yakası'nda 22.80 TL, Avrupa Yakası'nda ise 22.93 TL olarak güncellendi.

akaryakıt fiyatları

Son dönemde yaşanan bu fiyat artışlarıyla birlikte sürücülerin akaryakıt maliyetlerindeki yükü artarken, yakıt fiyatlarındaki değişimler yakından takip ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.