Akbank'tan yeni karar: 100 bin kişiden fazla kişi ödeme olacak, 10000 TL hesaba yatacak

Akbank'tan yeni karar: 100 bin kişiden fazla kişi ödeme olacak, 10000 TL hesaba yatacak
Akbank yeni duyuru yaptı ve nakit ihtiyacı olan kişilere 10 bin TL ödeme vereceğini açıkladı. SON DAKİKA HABERİ...

Akbank yeni yaptığı duyuru ile birlikte, günde 100 bin kişiden fazla, kendi banka müşterisi olan kişilere 10.000 TL ödeme verileceği kararlaştırıldı. Akbank hesabınızın olması durumunda başvurunuzu yapacak ve ödemelerinizi hemen hesaba atacaksınız. Akbank 10 bin TL kredi başvurusu yapacak olan kişiler, uygun faizlerle 36 ay vadeye kadar ödeme verilecektir.

AKBANK KREDİ

Akbank kredi başvurusu yapacak olan kişilere 10 bin tl ÖDEME verilecektir. SMS ile kredi başvurusu yapacak olan kişilere Akbank ihtiyaç kredisi başvurusu yapacaklardır. SMS kredi başvurusu KREDİ boşluk TC kimlik yazarak 4425 numarasına mesaj atabilirsiniz. Bu mesajı attıktan sonra başvuru şartlarına uygun olan kişiler, onay alacak ve bu onay mesajı ile bankadan kredi kullanacaksınız. 10 bin TL kredi başvurusu 36 ay vadeye kadar uzun vadeler ile geri ödenirken, uygun faizlerle kredileri 3 ay ertelemeli olarak da kullanabilirsiniz. Akbank ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak için ayrıca AKBANK Direkt uygulamasını da kullanabilirsiniz.

ONLİNE KREDİ

Akbank Direkt uygulaması üzerinden 10 bin TL kredi başvurusu 7 gün 24 saat yapılmaktadır. Sizlerde 10 bin TL kredi için bankadan hemen 36 ay vadeye kadar ödemeler verilecektir. Akbank Direkt uygulamasından hemen başvurunuzu yapacak ve bu ödemeleri de hemen hesaba atabileceksiniz. Akbank Direkt uygulamasından kredi almak için kredi notunuzun 1300 ve üzerinde olması isteniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.