Bodrum'a 'Silver Ray' Kruvaziyeri ile Gelen 715 Yolcu

Bodrum'a 'Silver Ray' Kruvaziyeri ile Gelen 715 Yolcu
Bodrum, 'Silver Ray' adlı kruvaziyer ile 715 yolcu ağırladı. Turistler sahillerde yürüyüş yaptı ve tarihi yerleri gezdi.

Bodrum'a Gelen 'Silver Ray' Kruvaziyeri

Muğla'nın gözde turistik ilçesi Bodrum, Bahamalar bayraklı 233 metre uzunluğundaki 'Silver Ray' kruvaziyeri ile 715 yolcu ağırladı. Gemi, Bodrum Cruise Port iskelesine yanaştırılarak yolcularının iniş yapmasına olanak sağladı.

Yolcular ve Personel Bilgileri

Gemide yer alan yolcuların çoğunluğunu ABD'li ve İngiliz turistler oluştururken, toplamda 541 personele sahip olan kruvaziyer, Kuşadası Limanı'ndan Bodrum'a geldi.

Turistlerin Bodrum Tour Programı

Yurtdışından gelen misafirler, gümrük işlemlerinin ardından Paşatarlası ve Kumbahçe sahilinde yürüyüş yaptı. Ayrıca çarşıda alışveriş yaparak tarihi yerleri de ziyaret etme fırsatı buldular.

Gece Hareketi

Gece saatlerinde Rodos Limanı'na hareket edecek olan 'Silver Ray' kruvaziyeri, Bodrum'daki bu kısa ziyaretinin ardından yolculuğuna devam edecek.

Muğla'nın Bodrum ilçesine "Silver Ray" kruvaziyeri ile 715 yolcu geldi. Bahamalar bayraklı 233...

Muğla'nın Bodrum ilçesine "Silver Ray" kruvaziyeri ile 715 yolcu geldi. Bahamalar bayraklı 233 metre uzunluğundaki kruvaziyer, Bodrum Cruise Port iskelesine yanaştırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.