Bornova Belediyesi'nden mahsülünü satamayan çiftçiye tam destek

Bornova Belediyesi'nden mahsülünü satamayan çiftçiye tam destek
Bornova Belediyesi, ameliyat sonrası satamadığı cevizleri olan Şaban Serter'e destek oldu. Belediye, cevizleri kooperatif aracılığıyla satarak gelirini Serter'e teslim edecek. Başkan Ömer Eşki, kırsal mahallelerdeki çiftçilere destek vaadinde bulundu.

Bornova Belediyesi, 71 yaşındaki Şaban Serter'in zor durumda olmasına duyarsız kalmayarak yardım eli uzattı. Geçirdiği ameliyat sonrası satamadığı cevizlerini değerlendirmesi için Bornova Belediyesi'ne başvuran Serter'in talebi, hızla karşılandı. 

Çiftçilere verilen destek sözlerini okudu

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki'nin çiftçilere verdiği destek sözlerini gazetelerden okuyan Serter, umudunu belediyeye bağladı. Belediye ekipleri, Serter'in cevizlerini alarak Bornova Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'nde satışa sundu. Bu adım, sadece Şaban Serter'in değil, diğer çiftçilerin de Bornova Belediyesi'nin desteğini hissetmesini sağladı. 

Bornova Belediyesi'nden mahsülünü satamayan çiftçiye tam destek

Bornova Belediye Başkanı açıklama yaptı

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, kırsal mahallelerdeki çiftçilere yönelik desteklerin devam edeceğini belirtti. Eşki, tarımsal üretimi artırmak ve çiftçilerin yaşamını kolaylaştırmak için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı. Bu olay, yerel yönetimin sadece kent yaşamını değil, kırsal kesimdeki vatandaşların da refahını önemsediğini gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.