Çeşme, Yılın Turizm Markası ödülüne layık görüldü

Çeşme, Yılın Turizm Markası ödülüne layık görüldü
Türkiye Marka Zirvesi'nde, İstanbul İş İnsanları Derneği tarafından düzenlenen törende, Çeşme "Yılın Turizm Markası" olarak seçilerek ödüllendirildi. Zirvede, markaların gelişimine katkı sağlayacak stratejiler ve ihracat rakamlarını yükseltmek için atılması gereken adımlar üzerinde duruldu.

İstanbul İş İnsanları Derneği tarafından organize edilen ve URAW Kozmetik'in ana sponsor olduğu 8. Türkiye Marka Zirvesi'nde, turizm alanında öne çıkan Çeşme, "Yılın Turizm Markası" ödülünü kazandı.

Türkiye Marka Zirvesi'nde, "İhracatın Yol Haritası" ve "Markalar Konuşuyor" temalı iki önemli panel gerçekleştirildi. Sektörün önde gelen uzmanlarının katılımıyla, markalaşma süreçlerinin kritikliği ve ihracat hacmini genişletmek için izlenmesi gereken stratejiler tartışıldı. Zirve, iş dünyası, sanat çevreleri ve sosyal hayattan tanınmış simaları bir araya getirdi. Etkinliğe, yüzlerce davetlinin yanı sıra 100'den fazla marka temsilcisi katılım gösterdi. Mehmet Aydın ve Derya Taşbaşı'nın sunuculuğunu üstlendiği gecede, sektörlerinde fark yaratan 50 firma ödüllendirildi. "Yılın Turizm Markası" ödülüne ise Çeşme layık görüldü ve bu ödülü Çeşme Belediyesi adına Uras Sökmez teslim aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.