Cumhurbaşkanı açıkladı, Emekliye ek ödeme verilecek

Cumhurbaşkanı açıkladı, Emekliye ek ödeme verilecek
Emekli maaşlarını alanlara ek ödeme başladı.

Cumhurbaşkanı tarafından açıklanan ek ödemeler Ekim ayında yapılacak. Emekli maaşlarını alanlar için yapılan bu yeni kampanyada nakit ihtiyacı olan kişiler uygun faizlerle ödeme yapacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan onay verdi ve kamu bankaları ödemeleri başlattı.

3 kamu Bankası olarak hizmet veren ve başvuru yapacak olan kişilere 10 bin TL ödeyecek bankalar açıklandı. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden başvuru yapacak olan kişilere uygun hemen işlem yapılacak.

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden nakit ihtiyacı olan kişilere aynı gün içinde destek verilecektir. 10 bin TL kredi için uygun faizli 36 ay vadeli olarak işlem yapılmaktadır. Emekli maaşlarını bu bankalar üzerinden alan herkes başvuru yapabilir ve nakit kullanabilir. 10 bin TL kredi için başvuru yapacak olan emeklilerin maaş müşterisi olması gerekiyor.

10 bin TL üzerinde başvuru yapmak isteyenlere 36 ay vadeye kadar 50 bin TL limitli kredi verilmektedir. 50 bin TL gelir belgesiz kredi başvurusu bankaların kendi mobil uygulaması üzerinden yapılmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.