Garanti BBVA’dan Vodafone’lu Yeni Müşterilere 900 TL Hediye!

Garanti BBVA’dan Vodafone’lu Yeni Müşterilere 900 TL Hediye!
Garanti BBVA’dan Vodafone’lu Yeni Müşterilere 900 TL Hediye!

Garanti BBVA, Ekim ayında Vodafone iş birliği ile dikkat çekici bir kampanya başlattı. Sadece bankaya yeni katılacak bireysel müşteriler için geçerli olan bu kampanya kapsamında, toplamda 900 TL değerinde hediye ve bonus kazanma fırsatı sunuluyor.

Kampanyaya katılmak için Vodafone Happy veya Fırsatlar Dünyası’ndan alınacak promosyon koduyla Garanti BBVA Mobil uygulamasına kayıt olunması gerekiyor. İlk kez Garanti BBVA’lı olanlar, bu kodu uygulamada Profil ve Ayarlar kısmına girerek 500 TL değerinde hediye çeki kazanacak. Çek, Vodafone Her Şey Yanımda platformunda kullanılabilecek.

Ayrıca, kampanyaya dahil olanlar Bonus kart başvurusu yapıp onay aldıklarında, Vodafone Her Şey Yanımda platformunda 400 TL’lik harcama yapmaları durumunda, harcama tutarı kadar (400 TL) bonus kazanacak. Bu bonuslar 15 Kasım’dan itibaren kullanılabilir.

Promosyon kodları 31 Ekim 2024’e kadar geçerli ve 15 Kasım 2024’e kadar kullanılmayan hediye çekleri geçerliliğini yitirecek. Garanti BBVA, bu kampanyayla yeni müşteri portföyünü genişletmeyi hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.