İzmir Konak Belediyesi personel alımı yapacağını duyurdu

İzmir Konak Belediyesi personel alımı yapacağını duyurdu
İzmir Konak Belediyesi mimar, şehir ve bölge plancısı ve inşaat mühendisi pozisyonlarında personel alımı yapacağını duyurdu! İşte başvuru için gereken koşullar...

İzmir'in Konak ilçesinde iş arayanlar için önemli bir fırsat doğuyor! Konak Belediyesi şirketi MER-BEL, yeni personel alımı için İŞKUR'da ilan yayınladı. Alınacak pozisyonlar arasında mimar, şehir ve bölge plancısı ve inşaat mühendisi bulunuyor.

Mimarlık alanında deneyimli adaylar için 7 yıl deneyim gerekliliği belirtilirken, şehir ve bölge plancısı pozisyonu için 3 yıl, inşaat mühendisi pozisyonu için ise 4 yıl deneyim isteniyor. Başvuru yapmak isteyenlerin 40 yaşını doldurmamış olmaları ve ilgili fakülte mezunu olmaları gerekiyor. Ayrıca, askerlik görevini tamamlamış olma şartı da aranıyor.

konak belediyesi personel alımı

Başvuru süreci 21 Mayıs 2024 tarihinde başladı ve 24 Mayıs 2024 tarihine kadar devam edecek. Başvuruların, CV'lerin insankaynaklari@mer-bel.com.tr adresine mail olarak gönderilmesi gerekiyor. Adaylar ayrıca 0232 422 10 40 numaralı telefonu arayarak da bilgi alabilirler.

Başvuruda bulunacak olan herkese şimdiden başarılar dileriz!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.