İzmir'de ekmeğe zam geliyor

İzmir'de ekmeğe zam geliyor
Vatandaş artık yapılan zamları takip etmekte zorlanır oldu, hal böyle iken yeni bir zam da o ilimizdeki ekmek fiyatları için geliyor. İşte haberin detayları…

Büyükşehir İzmir’de vatandaş yaşadığı bu kadar geçim sıkıntısı ile baş etmeye çalışırken bir kötü haberde ekmek için geldi. Detaylar haberimizde...

dizi

İZMİR’DE EKMEK FİYATINA ZAM GELİYOR!

İzmir'de yaşayanları endişelendiren bir haber var. İzmir'de ekmek fiyatları artıyor. Şehirde 200 gram ekmeğin fiyatı Bakanlıkça onaylandıktan sonra artacak.

EKMEĞE ZAM YOLDA

İzmir'de ekmek fiyatları artıyor. Sonuç olarak 9 liraya satılan 220 gram ekmeğin fiyatı 10 liraya çıkacak. Ekmeğe yapılacak artış Bakanlıkça onaylandıktan sonra yürürlüğe girecek.

İzmir'de İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odası toplantısında ekmek oranının belirlenmesi için oylama yapıldı. Oylamanın ardından 200 gram ekmeğin fiyatını 10 TL'ye çıkarmaya hazırlanan vergi artışı, 17 Mayıs'ta Ticaret Bakanlığı'na iletildi. Bakanlıkça onaylanması halinde 200 gram ekmeğin fiyatı 10 TL'ye satılacak.

İzmir Fırıncılar ve Esnaf Odası Başkanı Kemal Sıratı ise şunları söyledi: “İzmir'de 220 gram ekmek 9 TL'den satılıyor; ancak işçilik, un, elektrik, su, maya, mazot ve doğalgaz fiyatlarının artması bizi bir kez daha ekmek fiyatlarına zam kararı almaya yöneltti” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.