İzmir'de iş arayanlar dikkat: İZELMAN personel alımı yapacak

İzmir'de iş arayanlar dikkat: İZELMAN personel alımı yapacak
İzmir’in kalbinde faaliyet gösteren İZELMAN, yeni ekip arkadaşları arıyor. Bünyesine katılacak yeni personeller için alım sürecinin başladığı bilgisi edinildi.

İzmir’in merkezindeki belediye şirketi İZELMAN, kadrosunu genişletiyor. İŞKUR üzerinden duyurulan yeni iş ilanına göre, şirket bünyesinde yönetici asistanı ve ofis çalışanı pozisyonları için personel arayışı içinde.

İZELMAN, yönetici asistanı pozisyonu için bir aday ve ofis çalışanı pozisyonları için ise üç aday aramaktadır.

iş ilanı

İZELMAN İş İlanı Başvuru Şartları

İZELMAN’a katılmak isteyen adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları, en az lise mezunu olmaları ve 5510 numaralı kanun gereğince emekli olmamış olmaları gerekmektedir. Ayrıca, affedilmiş olsalar dahi, devlet güvenliğine, anayasal düzene, milli savunmaya, devlet sırlarına karşı işlenen suçlar, terör suçları, cinsel suistimal, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas gibi ekonomik suçlar, ihale ve edim ifasına fesat karıştırma, kara para aklama, kaçakçılık, ağır yaralama veya fuhuş gibi suçlardan hüküm giymemiş olmaları şarttır.

İZELMAN İş İlanı Başvuru Tarihi

İZELMAN’a dahil olma fırsatı için adayların başvurularını 5 Haziran’dan itibaren 7 Haziran’a kadar gerçekleştirmeleri bekleniyor. Adaylar, kariyer yolculuklarını İZELMAN ile sürdürmek istiyorlarsa, özgeçmişlerini elektronik posta yoluyla basvuru@izelman.com.tr adresine iletmelidirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.