Karsan ve Toyota İşbirliği ile Hidrojen Teknolojisinde Yeni Bir Dönem

Karsan ve Toyota İşbirliği ile Hidrojen Teknolojisinde Yeni Bir Dönem
Karsan ve Toyota, hidrojen teknolojisi alanında işbirliği yaparak geleceğin mobilite çözümlerini sunmayı hedefliyor.

Karsan ve Toyota'dan Hidrojen Teknolojisine Yatırım

Karsan, Toyota Motor Europe ile hidrojen teknolojisi alanında önemli bir işbirliğine adım attı. Bu işbirliği, şirketin yenilikçi mobilite çözümlerini daha da ileri taşımayı amaçlıyor.

Mobilitenin Geleceği İçin Bir Adım Daha

Karsan, 2022 yılında Almanya'da düzenlenen IAA Transportation Fuarı'nda tanıttığı e-ATA Hydrogen modelinin dışında, hidrojene dayalı yeni nesil teknolojilere yatırım yapmayı sürdürüyor. Şirket, Toyota'nın yakıt hücresi modüllerini, hidrojenle çalışan otobüslerinde kullanarak ürün yelpazesini çeşitlendirme yoluna gidiyor.

Karsan CEO'su Okan Baş'ın Açıklamaları

Karsan CEO'su Okan Baş, "Müşterilerimize en güvenilir, en iyi performansa sahip mobilite çözümlerini sunma motivasyonumuzu her zaman koruyoruz." diyerek, hidrojen teknolojisi alanında yapılan işbirliğinin önemine dikkat çekti. Baş, Toyota'nın 30 yılı aşkın hidrojen teknolojisi deneyimini yanlarına almakla, çevreye duyarlı projelerine hız verdiklerini ifade etti.

Toyota'nın Görüşü

Toyota Motor Avrupa'nın Hidrojen Fabrikası Başkan Yardımcısı Thiebault Paquet, hidrojenin gelecekte toplu taşıma sektöründeki karbon ayak izini azaltmada kritik rol oynayacağına inandıklarını belirtti. Paquet, "Karsan'a Yakıt Hücre Modüllerimizi sağlayarak işbirliğimizi genişletmekten memnuniyet duyuyoruz," dedi.

Karsan ve Toyota'nın bu işbirliği, otomotiv sektöründe hidrojen teknolojisi kullanımının yaygınlaşmasına ve çevre dostu mobilite çözümlerinin artmasına katkı sağlayacak.

Karsan ve Toyota Motor Europe, "hidrojen teknolojisi" alanında işbirliğine imza attı. Karsan...

Karsan ve Toyota Motor Europe, "hidrojen teknolojisi" alanında işbirliğine imza attı. Karsan CEO'su Okan Baş, açıklamalarda bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.