MECLİSTEN GEÇTİ! Emekli Maaşlarını Alanlar Ekim Ayında 17000 TL Ödeme Alıyor

MECLİSTEN GEÇTİ! Emekli Maaşlarını Alanlar Ekim Ayında 17000 TL Ödeme Alıyor
Emekli maaşlarını alanlar için son dakika açıklama geldi! Emeklilere 17000 TL ödeme olacak

Emekli maaşı hesabımız üzerinden ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsanız. Ve başvurunuzu gerçekleştirmek istiyorsanız sizleri Ziraat Bankası, vakıfbank ve Halkbank üzerinden 17.000 tl'ye kadar devlet destekli ihtiyaç kredisi kampanyası başladığı açıklandı. Acil paraya ihtiyacı olan tüm bireysel müşteriler 36 ay vadeye kadar en düşük faiz oranlarından yararlanarak bu kredi kampanyasından hızlı bir şekilde yararlanabiliyor ve bireysel tüketici kredisi kullanabiliyor.

NAKİT ÖDEME OLACAK

Ziraat Bankası vakıfbank ve Halkbank ihtiyaç kredisi kullanacak olan emeklilerin kendi bankası üzerinden maaş almalarını istemektedir. Nakit ihtiyacınızın olması durumunda bu 3 banka üzerinden eğer emekli maaşı alıyorsanız başvurunuzu gerçekleştirerek hızlı bir şekilde internet bankacılığı uygulamaları üzerinden veya banka şubelerine giderek kimliğinizle birlikte bireysel müşteri temsilcisi üzerinden kredi başvurunuzu yapabilirsiniz.

Ziraat Bankası vakıfbank ve Halkbank üzerinden nakit kredi kullanacak olan bireysel müşteriler şartlara uygun olması durumunda 36 ay vadeye kadar ödeme tablosu oluşturarak bu nakit kampanyasından faydalanabiliyor. Devlet destekli olarak verilen bu krediler haricinde emekli maaşını ilk defa kamu bankalarına taşıyan bireysel müşteriler de istedikleri zaman yüksek limitli krediler kullanabiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.