Özata Denizcilik'in Borsa İstanbul'daki Gong Töreni

Özata Denizcilik'in Borsa İstanbul'daki Gong Töreni
Özata Denizcilik, Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı. Halka arz, sektörde önemli projelere kapı aralayacak.

Özata Denizcilik, Borsa İstanbul’da İşlem Görmeye Başladı

Borsa İstanbul A.Ş.'de gerçekleştirilen gong töreniyle, denizcilik sektöründe önemli bir aktör olan Özata Denizcilik, yıldız pazarda işlem görmeye başladı. Törene, Borsa İstanbul A.Ş. Genel Müdürü Korkmaz Ergun, Özata Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Ataseven ve diğer davetliler katıldı.

Özata Denizcilik’in Halka Arz Süreci

Özata Denizcilik, 27-29 Ağustos tarihleri arasında 1,4 milyar liralık halka arz için talep toplamış ve 630 bin 376 yatırımcıdan toplamda 5,4 milyar liralık talep almıştır. Genel Müdür Korkmaz Ergun, Özata’nın sektör için önemli projelere imza attığını duyurdu.

Sektördeki Değer ve Geleceği

Korkmaz Ergun, halka arzın, Özata Denizcilik'in daha da güçlenmesini sağlayacağını belirterek, "Ülkemizin bu önemli sektörde büyüyen firmalarının sermaye piyasalarında yer alması, sektörün gelişimine katkıda bulunacaktır" dedi.

Özata Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Ataseven, yoğun ilgi sayesinde yeni bir döneme adım attıklarını vurguladı. Yüz binlerce yeni ortağı sayesinde, Türkiye’nin denizcilik sektöründe daha da güçlenmeyi hedeflediklerini ifade etti. Ataseven, şeffaflık prensibiyle kurumsal bir marka olma yolunda ilerleyeceklerini söyledi.

Özata Denizcilik, Borsa İstanbul'da düzenlenen gong töreniyle yıldız pazarda işlem görmeye...

Özata Denizcilik, Borsa İstanbul'da düzenlenen gong töreniyle yıldız pazarda işlem görmeye başladı. Borsa İstanbul'da yapılan Özata Denizcilik'in gong töreni, Borsa İstanbul AŞ Genel Müdürü Korkmaz Ergun (ortada), Özata Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Ataseven (solda), Özata Denizcilik Yönetim Kurulu Üyeleri Tuğba Hicran Ataseven, Duygu Ataseven, Gökhan Ataseven, Vakıf Yatırım Menkul Değerler AŞ Genel Müdürü Barış İnal ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.