Pazartesi açıklanacak: 14 Milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar 6700 TL ödeme haberi geldi!

Pazartesi açıklanacak: 14 Milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar 6700 TL ödeme haberi geldi!
Emekli maaşlarını alan tüm emekliler için yeni bir nakit haberi geldi.

Emekliler son zamanlarda acil para ihtiyaçları için bankalara hücum ediyor. Emekli maaşlarını alanlar emekli zammı olarak istediğini bulamadığı için, bankalardan nakit kampanyalar ile ayakta durmaya çalışıyor. Emekli maaşlarını alanlar, başvuru şartlarına uygun olmaları durumunda maaş aldıkları bankalar üzerinden ek ödemeler alıyor. Verilen bu ödemelerde 6700 TL nakit avans öne çıkıyor.

NAKİT AVANS VERİLECEK

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden emekli maaşlarını alanlar için yeni başlatılan bu kredi kampanyasında 6700 TL nakit avans verecek. Başvuruları internet bankacılığı üzerinden ve banka şubelerinden yapılıyor. 3 kamu bankasından emekli maaşlarınızı almanız durumunda başvurunuzu yapabileceksiniz. Bu hafta içinde başlatılacak olan bu kampanyada daha önce kredi ve kredi kartı kullanmış emekliler daha öncelikli olarak onay alacaktır.

YÜKSEK LİMİTLİ KREDİ VERİLECEK

Sadece 6700 TL nakit avans için değil, düşük faizlerle emekli kredisi kullanmak isteyenlere de bankalar destek vereceğini açıkladı. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden 6700 TL nakit ödeme verilecek. Ama eğer yüksek limitli kredi almak istiyorsanız da başvuru yapacak olan kişiler 100 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu yapılacaktır. Düşük faizlerle ve gelir belgesiz verilecek bu yeni ihtiyaç kredisi için bankalardan hemen aynı gün destek verilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.