Seferhisar Belediyesi çalışanlarına maaş promosyonu verilecek

Seferhisar Belediyesi çalışanlarına maaş promosyonu verilecek
O belediyede çalışanlara müjde! Bu belediye çalışanlarına Kurban Bayramı öncesi öyle bir jest yaptı ki duyanlar şok olacak. İşte detaylar…

Kurban Bayramı öncesi birçok çalışan aldığı maaşla bayramı nasıl atlatacağını kara kara düşünüyorken O belediye çalışanlarına sürpriz yaptı. Detaylar haberimizde…

dizi

SEFERİHİSAR BELEDİYESİNDEN İŞÇİLERE MAAŞ PROMOSYONU MÜJDESİ!

Seferihisar Belediyesi, Türkiye İş Bankası ile yapılan anlaşmaya göre 700 işçinin maaşına 37 bin 500 TL zam yapacak. Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, anlaşmanın istihdamın ve işçi haklarının iyileştirilmesi yönünde önemli bir adım olduğunu söyledi.

Seferihisar'da 700 işçinin maaşlarına zam yapılmasına ilişkin anlaşma imzalandı. Türkiye İş Bankası ile varılan anlaşmaya göre işçi başına 37 bin 500 TL alacak.

Bankalar nezdinde yapılan maaş promosyonu ihalesi çağrısına Seferihisar Şehir Jeotermal Anonim Şirketi Genel Müdürü Tayfun İlhan, DİSK Genel Şube 4 Başkanı Aydın Tekin ve Seferihisar Şehir Birliği Temsilcisi Mehmet Ali Uzun katıldı. Uzun görüşmelerin ardından en yüksek teklifi veren Türkiye İş Bankası ile anlaşma sağlandı. Maaş artış anlaşmasına göre 700 belediye çalışanının her biri bankadan 37 bin 500 lira alacak.

“EMEKÇİ KARDEŞLERİM VE AİLELERİNE HAYIRLI OLSUN”

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, “Seferihisar’a en iyi şekilde hizmet etmek için varız. Bunu da mesai arkadaşlarımla birlikte yapıyoruz. Seçimlerden önce söz verdiğimiz gibi çalışanlarımızın emeğini ve haklarını iyileştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Ekonomik olarak zor zamanlardan geçtiğimiz bugünlerde yaptığımız ihale sonucunda alınacak bu promosyon, personelimize bir nebze destek olacaktır. Emekçi kardeşlerim ve ailelerine hayırlı olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.