Türkiye Innovation Week 2024'e Geri Sayım Başladı

Türkiye Innovation Week 2024'e Geri Sayım Başladı
Türkiye Innovation Week 2024, girişimciliği ve inovasyonu desteklemek amacıyla 10 Ekim'de başlıyor.

Türkiye Innovation Week 2024 İçin Geri Sayım

Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkan Vekili Kutlu Karavelioğlu, "Türkiye'nin gelişmesi girişimciden, girişimciliğin gelişmesi inovasyondan geçiyor. Türkiye Innovation Week, girişimciliğin gelişmesi için gençlerimize yol gösterirken, Türkiye'nin gelişmesine de katkıda bulunuyor." dedi.

Ticaret Bakanlığı Desteğiyle Gerçekleştiriliyor

10 Ekim'de Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenecek Türkiye Innovation Week 2024 (TIW24), Ticaret Bakanlığının desteğiyle TİM'in ev sahipliğinde gerçekleşecek. Etkinliğin bu yılki ana teması "Out of the Box: Human, Culture, Model" olarak belirlendi.

Girişimciliğe Yeni Perspektifler Sağlamak

Karavelioğlu, bu yıl etkinliklerde gençlerin "kutunun dışında" düşünme yöntemlerinin ne anlama geldiğini sorgulayacaklarını vurgulayarak, "Bu düşünme biçimini yaygınlaştırmak ve daha fazla bireyin yenilikçi çözümler üretmesini sağlamak için gerekli araçları ve platformları araştırıyoruz." şeklinde konuştu.

Girişimcilerin Sesi Olacak

TIW24, genç girişimciler için InnovaZone alanını barındıracak. Bu alanda girişimciler, yatırımcılar ve sektör profesyonelleri bir araya gelecek, mentor oturumları ve yatırımcı görüşmeleri düzenlenecek. Karavelioğlu, "Bu etkinlikte 2 binin üzerinde teknoloji odaklı girişimciye destek verdik." ifadelerini kullandı.

İnovaTİM ile Gençlere Fırsatlar Sunuluyor

İnovaTİM, Türkiye'nin en büyük açık inovasyon ekosistemlerinden biri olarak, 72 il ve 150 farklı üniversitede gençlere inovasyon ve girişimcilik alanında destek sağlayarak büyümelerine katkı sunmaktadır.

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkan Vekili Kutlu Karavelioğlu, TIW24'e nasıl...

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkan Vekili Kutlu Karavelioğlu, TIW24'e nasıl hazırlandıklarını ve girişimcilik ekosisteminin geliştirilmesi için yıl boyunca yaptıklarını anlatmak üzere basın mensuplarıyla bir araya geldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.