Vosmer Otomotiv 2023 Hedeflerini Açıkladı

Vosmer Otomotiv 2023 Hedeflerini Açıkladı
İzmir merkezli Vosmer Otomotiv, 2023 hedeflerini ve satış verilerini paylaştı. 9 bin araç satışı planlıyor.

Vosmer Otomotiv'in 2023 Hedefleri

İzmir'de faaliyet gösteren Vosmer Otomotiv, 2023 yılı hedeflerini açıkladı. Genel Müdür Siyon Karmona, bu yıl 9 bin araç satışı gerçekleştirmeyi planladıklarını belirtti.

2023 Yılı Ciro Hedefi ve Ekonomiye Katkı

Karmona, satış ve servis faaliyetlerinden yaklaşık 7,5 milyar lira ciro elde ettiklerini ifade ederek, "Ödediğimiz vergilerle ülkemizin ekonomisine ciddi katkılarda bulunduğumuzu düşünüyoruz." dedi.

Açıklanan Satış Rakamları

2024 yılının ilk 7 ayında, sıfır ve ikinci el araç satış adedinin 5 bin'in üzerinde gerçekleştiğini vurgulayan Karmona, sıfır araçta 8 bin, ikinci el araçta ise binin üzerinde satış yapmayı hedefliyor.

Markalar ve Hizmet Alanı

Karmona, 7 markaya hizmet verdiklerini ve bu markalar arasında Volkswagen, Audi, Skoda, Cupra, Seat ve Porsche bulunduğunu aktardı. Ayrıca, ikinci el satış platformu olan DOD ile birlikte toplam 600'den fazla çalışanları bulunduğunu ifade etti.

Başarı ve Pazar Payı

Vosmer, 2008 yılında kurulduğunda 879 adet sıfır araç satışı gerçekleştirmişken, 2023 yılında 8 bin 44 adet satışla önemli bir başarı yakalamıştır. 2009 yılından bu yana satışlarını yaklaşık 9 kat artırdığına dikkat çeken Karmona, pazar paylarının %4,80 civarına yükseldiğini aktardı.

Servis Hizmetlerinin Gelişimi

Kuruluşlarının ilk yılında 13 bin müşteriye servis hizmeti verdiklerini belirten Karmona, günümüzde bu rakamın 62 bin'in üzerine çıktığını ve servis hizmetlerini yaklaşık 5 kat artırdıklarını ifade etti.

Vosmer Otomotiv Genel Müdürü Siyon Karmona, açıklamalarda bulundu.

Vosmer Otomotiv Genel Müdürü Siyon Karmona, açıklamalarda bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.