Ziraat Bankası hesabı olanlara ödeme! 10.000 TL hesabınıza ek olarak yatacak

Ziraat Bankası hesabı olanlara ödeme! 10.000 TL hesabınıza ek olarak yatacak
Ziraat bankası hesabı olanlar 10 bin TL kredi başvurusu başladı... Başvuru şartlarına uygun olanlar dikkat!

Ziraat bankası hesabı olanlar için yeni bir kredi ödemesi geldi. Ziraat bankası 10 bin TL kredi başvurusu yapacak olan kişilere uygun olanlara hemen ödeme verilecek. 10 bin TL kredi başvurusu 36 ay vadeye kadar kredi ödemeleri bugünden itibaren düşük faizlerle olacak...

Ziraat bankası hesabınız üzerinden eğer nakit kredi almak istiyorsanız, başvuru şartlarına da uygun olmanız gerekiyor. Ziraat bankası 10 bin TL kredi, kredi notu 1200 ve üzerinde olan, düzenli geliri olan kişilere ödeme verilecektir. Emeklilerin maaş müşterisi olması gerekirken, maaş almayan sigortalı olarak çalışan kişilerde başvurularını yapmak için en az 6 aylık sigortası olması gerekmektedir. Ziraat bankası üzerinden kredi kullanacak olan kişiler, belirlenen şartlara uygunsa hemen başvuru yaparak 10 bin TL kredi alabilecektir.

Başvuru yapmak için banka şubelerinden işlemler, bireysel müşteri temsilcisi üzerinden yapılıyor. Kredi alacak kişiler bankaya giderek kimlik ve gelir belgesi ile başvuru yapacaklardır. Ziraat bankası kredi başvurusu yapacak olan kişiler, mobil uygulama üzerinden kredi almak istiyorsa, ZİRAAT MOBİL uygulamasından kredi alacaklardır. Ziraat Mobil uygulamasından kredi alacak kişiler bankanın 7 gün 24 saat hizmetlerinden faydalanabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.