Ziraat Bankası Hesabı Olanlara SON UYARI! Ziraat Bankası Nakit İsteyenlere 100.000 TL Ödeme Yapıyor

Ziraat Bankası Hesabı Olanlara SON UYARI! Ziraat Bankası Nakit İsteyenlere 100.000 TL Ödeme Yapıyor
100 bin TL'ye kadar nakit ihtiyacı olan tüm bireysel müşteriler, Uygun faizlerle bu nakit kampanyasından yararlanabilir...

Ziraat Bankası bireysel kredi kampanyası ile birlikte ekim ayı sonuna kadar düşük faiz oranları ile birlikte sadece banka müşterisi olan vatandaşlara 100.000 tl, 24 ay vadeli nakit kredi kullandıracak açıkladı. Ziraat Bankası hesabınızın olması durumunda şartlara uygun olmanız ile birlikte dilediğiniz zaman banka şubeleri üzerinden başvurularınızı gerçekleştirerek kimlik ve gelir belgesi ile birlikte bu yüksek limitli kredi kampanyasından faydalanabilirsiniz.

100.000 tl ihtiyaç kredisi almak isteyen bireysel müşteriler ihtiyaç kredisi kullanabilmeleri için banka kredi politikalarına uygun bir müşteri olması durumunda işlemleri gerçekleştirilmektedir.

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi kullanacak olan bireysel müşterilerin kredi puanı 1.400 ve üzerinde olması durumunda ve gelir durumu da düzenli olarak aynı işyerinde çalışıyor olması durumunda veya emekli olması durumunda ihtiyaç kredisi kullanabiliyor.

Ziraat Bankası belirli durumlarda kişilerden kefil isteyebilir. Ziraat Bankası üzerinden kredi kullanacak olan bireysel müşterilerin emekli olmaları durumunda maaş müşterisi olması şartı ile yüksek limitli kredi kullanabilir veya bu krediler ile birlikte diğer bankalardaki olan kredi borçlarını kapatmak için borç transfer kredisi kullanabilmektedir.

Ziraat Bankası nakit ihtiyacı olan tüm bireysel müşteriler için ekim ayı sonuna kadar gerçekleştireceği bu kampanya ile ilgili duyuruyu kendi resmi internet sitesi üzerinden yapıyor. Ziraat Bankası hesabınız varsa sizlerde nakit ihtiyacınızı karşılamak için 100.000 tl ye kadar bireysel kredi başvurusunda bulunabilir ve onaylanan limiti aynı gün içinde kullanabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.