Ziraat Bankası kart sahiplerine duyuru: 4 gün sonra ödemeler bitecek

Ziraat Bankası kart sahiplerine duyuru: 4 gün sonra ödemeler bitecek
Ziraat bankası 4 gün içinde nakit ödeme verileceğini açıkladı.

Ziraat bankası kart sahipleri için yeni bir duyuru yaptı. Banka tarafından yapılan açıklama ile özel olarak kendi banka hesabı olanlara 4 gün içinde düşük faizle 20.000 TL ödemeler yapılacak. Ziraat Bankası hesabı olan herkes bu kampanyadan faydalanacak ve nakit ödeme alabileceklerdir. Ziraat Bankası 4 gün içinde kendi müşterilerine bu fırsattan yararlanmaları için internet üzerinden de başvuru kabul edecektir.

KART SAHİPLERİNE ÖDEME

Eğer hali hazırda kullandığınız bir ZİRAAT BANKASI bankamatik kartı varsa, Başvuru yaparak hemen işlem yapabilir ve nakit ödemeler olarak 20 bin TL kredi alabilirsiniz. 20 bin TL kredi için 36 ay vadeye kadar ve 3 ay ertelemeli olarak kredi işlemleri yapılmaktadır. Acil para ihtiyacınızın olması durumunda ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan kişilere 3 ay ertelemeli kredi en düşük faizlerle verilecektir.

ZİRAAT BANKASI İNTERNET KREDİSİ

Ziraat Bankası kredi başvurusu yapacak olanlar internet bankacılığı üzerinden nakit kredi kullanacaklardır. Ziraat Bankası uygun faizlerle bu kredileri hesaplarına atacaktır. Uygun faizlerle ödemeler verilecek ve bu ödemelerde de nakit kredi kullanacaksınız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.