İzmir'de Kan Donduran Cinayet: 10 Yıllık Arkadaşını Katletti

İzmir'de Kan Donduran Cinayet: 10 Yıllık Arkadaşını Katletti
İzmir'de Kan Donduran Cinayet: 10 Yıllık Arkadaşını Katletti

İzmir'in Buca ilçesinde, 28 yaşındaki Fidan Çakır'ın evinde cesedinin bulunmasının ardından cinayet olayı ortaya çıktı. Boynundaki kesici alet yarasıyla hayatını kaybettiği belirlenen Çakır'ın cinayet şüphelisi, 31 yaşındaki Dilan Ergen, İstanbul'da kaldığı otelde yakalandı.

Olay, Dumlupınar Mahallesi’ndeki bir apartmanın 3. katında yaşandı. Uzun süre haber alamayan yakınları, durumu polise bildirdi. Dün çilingir yardımıyla eve giren ekipler, Fidan Çakır'ın cansız bedeniyle karşılaştı. Yapılan ilk incelemede, Çakır'ın boyun bölgesinden kesici aletle vurulduğu tespit edildi.

Olayı araştıran Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği, Ergen’in Çakır’ın arkadaşı olduğunu ve cinayet gününün üzerinden 8 gün geçtiğini belirledi. Şüphelinin, olaydan sonra Muğla ve ardından İstanbul'a gittiği tespit edildi. Ergen, dün İstanbul’daki otelinde gözaltına alındı.

Sorgusunda suçunu itiraf eden Ergen, zaman zaman yaşanan çekememezlik nedeniyle tartıştıkları Çakır'ı içkili olduğu sırada öldürdüğünü söyledi. Ergen, adliyeye sevk edilerek tutuklandı. Ayrıca, cinayetle ilgisi olmayan korsan taksi sürücüsüne 64 bin TL ceza kesildiği bildirildi. Bu olay, arkadaşlıkların bile ne kadar derin bir çatışmaya dönüşebileceğinin çarpıcı bir örneği oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.