İzmir'de Taksinin Çalınma Anı Kamerada: Şüpheli Tünellerde Kaçtı!

İzmir'de Taksinin Çalınma Anı Kamerada: Şüpheli Tünellerde Kaçtı!
İzmir'de Taksinin Çalınma Anı Kamerada: Şüpheli Tünellerde Kaçtı!

İzmir'in Konak ilçesinde, bir durakta anahtarı üzerinde bırakılan taksi, kimliği belirsiz bir kişi tarafından çalındı. Olay, 17 Ekim’de saat 05.30 sıralarında gerçekleşti. Müşteri bekleyen taksi şoförü Abdullah S., bir anda harekete geçen şüpheliyi takip etti, ancak çalınmasına engel olamadı.

Anahtarı üzerinde bırakılan taksiye binen şüpheli, aracı çalıştırarak kaçmaya başladı. Şoför Abdullah S., durumu fark edip koşmaya başladı ve araca yumruk atarak şüpheliyi durdurmaya çalıştı, fakat bu çabası yetersiz kaldı. Şüpheli, 10 dakika boyunca araçla gezindikten sonra devriye gezen polis ekiplerini görünce yüzünü gizlemeye çalıştı.

Taksiyi ters yönden Konak tünellerine sokan şüpheli, hareket halindeki araçtan aniden atlayarak koşarak uzaklaştı. Bu esnada sürücüsüz hareket eden taksi, çevredeki vatandaşların dikkatini çekti. O anlar, taksinin araç kamerasına yansıdı. Bir vatandaş, durumu fark ederek sürücüsüz hareket eden taksiyi el frenini çekerek durdurdu.

Polis, taksiyi çalan şüphelinin kimliğini tespit etmek ve yakalamak için çalışma başlattı. Olay, halk arasında güvenlik kaygılarını yeniden gündeme getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.