Acun Ilıcalı ve Şema Subaşı yıllar sonra aynı karede

Acun Ilıcalı ve Şema Subaşı yıllar sonra aynı karede
Uzun süren birlikteliğin ardından 2017'de dünyaevine giren ve bir yıl sonra yollarını ayıran Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı, kızları Melisa'nın mezuniyet töreni vesilesiyle yeniden bir araya geldi. Subaşı, Ilıcalı'dan ayrıldıktan sonra Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile evlenmiş, ancak bu evlilik de kısa sürmüştü. Şimdi ise, her iki ebeveyn de kızlarının mezuniyet sevincini paylaşmak için yan yana geldi.

Uzun süreli bir ilişkinin ardından nikah masasına oturan ve 2017'de evlenen Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı, evliliklerinin birinci yıl dönümünde ayrılma yolunu seçmişlerdi. Ilıcalı'dan boşandıktan sonra Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile dünyaevine giren Subaşı, bu evlilikten de kısa süre sonra ayrıldı. Şimdi ise, Subaşı ve Ilıcalı, kızları Melisa'nın mezuniyet töreni için yeniden bir araya geldiler.

acun ılıcalı

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi'nin Evliliği Kısa Sürdü

Acun Ilıcalı'nın önceki eşi olan Şeyma Subaşı, Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile üç günlük şatafatlı bir düğün töreninin ardından evlenmişti. Ancak bu evlilik, beklenenden daha kısa bir süre içinde sona erdi ve çift, 29 Eylül'de gerçekleşen duruşmada resmi olarak ayrıldı.

 Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı, Kızlarının Mezuniyetinde Birlikte Poz Verdi

Acun Ilıcalı, bir süredir Çağla Altunkaya ile ilişkisiyle gündemdeyken, kızı Melisa'nın ilkokul mezuniyeti için Şeyma Subaşı ile bir araya geldi. İkili, bu özel günde çektirdikleri fotoğraflarla dikkat çekti. Ilıcalı'nın, Altunkaya ile ilişkisi devam ederken Subaşı ile olan bu samimi kareleri, sosyal medyada "Acaba Çağla ne düşünüyor?" şeklinde yorumlara neden oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.