Bahar dizisine damga vuracak yeni karakter

Bahar dizisine damga vuracak yeni karakter
Show TV’nin yayınlandığı günden itibaren izlenme rekorları kıran Bahar dizisi için sıcak gelişmeler yaşanıyor. Yeni bölümlerde seyirciyi büyük sürprizler olduğu konuşuluyor. İşte detaylar…

Salı akşamlarının izlenme rekorları kıran Bahar dizisi ile ilgili izleyenlerini yeni bir gelişme yaşandı. Detaylar haberimizde…

banka

'BAHAR: UYANMAYA HAZIR MISIN?' DİZİSİNE BOMBA TRANSFER! ÜNLÜ OYUNCU DİZİNİN OYUNCU KADROSUNA DAHİL OLUYOR

Yayınladığı günden itibaren seyircinin merakla ve ilgiyle izlediği “Bahar: Uyanmaya hazır mısın?" dizisinin kadrosuna ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen katıldı. Muhteşem diziye 12. bölümden itibaren katılacak olan Allen, "Dora Ersoy" karakterine hayat verecek.

"Bahar: Uyanmaya hazır mısın? Show TV'nin en çok takip edilen dizilerinin başında geliyor. Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği film, konuk oyuncularıyla da dikkat çekti. Ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen 12. bölümden itibaren dizide yer alacak. Allen; Özgür ruhlu ve iş dünyasında da cesur hamleleriyle tanınan “Dora Ersoy” karakterine hayat verecek.

BAHAR DİZİSİNİN KADROSUNDA KİMLER VAR

Yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu, senaryosunu Ayça Üzüm’ün kaleme aldığı, MF Yapım imzalı dizinin kadrosunda; Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Alisa Sezen Sever, Hasan Şahintürk, Sena Mia Kalıp, Uygar Özçelik ve Hatice Aslan gibi isimler yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.