Ceyda Düvenci ödül töreninde soğuk rüzgarlar estirdi

Ceyda Düvenci ödül töreninde soğuk rüzgarlar estirdi
Kıbrıs'ta Moonlife dergisinin ödül töreninde sunuculuk görevini üstlenen Ceyda Düvenci, törende ödül alan 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ekibi için bir şaka yaptı. ÇGHB ekibinin bu durumdan duyduğu utanç sosyal medya platformlarında gündem oldu.

"Bambaşka Sohbetler" adlı programında yapmış olduğu gaflarla ve açıklamalarıyla sürekli gündem olan Ceyda Düvenci, bu kez ödül töreninde yaptığı şakayla gündeme bomba gibi düştü.

Kıbrıs'ta düzenlenen Moonlife dergisi ödül töreninin sunuculuğunu üstlenen Ceyda Düvenci, sahnede 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ekibine ödüllerini almalarını söylerken "Şunu söylemem gerekiyor. en az konuşan kişiye ödülü vereceğiz" ifadelerini kullandı. Düvenci'nin bu ifadeleri sonrası törende bir sessizlik hakim oldu.

MİKROFONU İADE ETTİLER!

Ceyda Düvenci ödül töreninde soğuk rüzgarlar estirdi

O sırada mikrofonu elinde bulunduran grup üyelerinden Atakan Çelik, "Evet, umarım iyi akşamlar geçirirsiniz. Teşekkür ederim." dedi ve Ceyda Düvenci'ye tepki gösterdi. Çelik'in mikrofonu uzattığı arkadaşları tek kelime etmeden elden ele geçerek Ceyda Düvenci'ye geri verdiler.

Durum karşısında şaşkına dönen Ceyda Düvenci, "Ah, böyle olacağını bilmiyordum! Hayır, hayır, sadece şaka yapıyordum, mümkün mü?" Diyerek durumu kurtarmaya çalışırken ekibin geri adım atmadığı görüldü.

Ödül töreninde gergin anların sosyal medya platformlarında gündem olduğu görüldü. Sosyal medya kullanıcıları "Bu ne kadar kötü?", "Hala komik olmaya çalışıyor", "Bu çok kötü" ve "Gülemiyorum" şeklinde yorumlar yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.