Jason Derulo Türkiye'ye geliyor

Jason Derulo Türkiye'ye geliyor
Amerikalı şarkıcı Jason Derulo'nun İstanbul Festivali'nde sahne alacağı öğrenildi. Müzikseverlerle buluşacak olan Derulo'nun performansı oldukça merak ediliyor.

ABD'li R&B ve aynı zamanda elektronik dans şarkıcısı Jason Derulo'nun İstanbul Festivali çerçevesinde Türkiye'ye geleceği bildirildi. Derulo, sahneye çıkacağı performans öncesinde basın mensuplarının karşısına geçti ve soruları yanıtladı.

Türkiye izlenimlerini anlatan Jason Derulo, “En çok sevdiğim ve özlediğim şey her zaman Türk kahvaltısıdır. Dünyada kahvaltıyı bu kadar ciddiye alan bir ülke görmedim. Ayrıca Türk müziğini de çok özgün ve ilgi çekici buluyorum. Gelecekteki bazı projelerimde Türk müziğine ait unsurlara yer vermeyi ve bunları insanlarla buluşturmayı planlıyorum" diye konuştu.

Jason Derulo Türkiye'ye geliyor

Müzik sektörünün geçmişten günümüze değişimine ilişkin Derulo, şunları söyledi:

“Her şey gibi müzik sektörü de değişiyor ve gelişiyor. Müziğin kötüye gittiği ve eskisi gibi olmadığını söylersem, sanki yaşlanmışım gibi geliyor bana. Böyle konuşmak da istemiyorum. Bugün müzik icrasında ve icrasında sanatsallığın bir miktar gerilediğini söyleyebilirim ama müzik üretimi ve dağıtımındaki değişimi olumlu buluyorum ve bu sayede yeni müzisyenlerin seslerini duyurma fırsatı buluyorum. Bu durum dijital platformlar sayesinde artık daha kolay."

Festivalin bu yıl 18 Ağustos'a kadar sürmesi ve 800.000'in üzerinde seyirciyle yoğun bir katılımın olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.