Kerem Bürsin ve Melisa Sabancı Tapan Aşkıyla Gündemde!

Kerem Bürsin ve Melisa Sabancı Tapan Aşkıyla Gündemde!
Kerem Bürsin ve Melisa Sabancı Tapan Aşkıyla Gündemde!

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, 'Güneşi Beklerken' dizisiyle tanınmasının ardından hem oyunculuğu hem de özel hayatıyla sıkça konuşuluyor. Son olarak, başrolünü paylaştığı ve senaristliğini yaptığı Mavi Mağara filmi ile gündeme gelen Bürsin'in, Sabancı ailesinin torunu Melisa Tapan ile aşk yaşadığı iddia edildi.

Ünlü magazinci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Bürsin'in son iki aydır Melisa Sabancı Tapan ile birlikte olduğu öğrenildi. Kerem Bürsin, Mavi Mağara filmi için verdiği röportajlarda özel hayatında aşk olduğunu belirtmişti.

Galada Dikkat Çeken Anlar

Mavi Mağara filminin galasında annesi Çiğdem Bürsin ile birlikte görüntülenen Kerem, gazetecilerin özel hayatına dair soruları karşısında esprili bir tavır sergiledi. Annesinin “Zamanı gelince sevgilisi de olur” demesi üzerine gülerek “Annecim sen gel bence” ifadesini kullandı.

Melisa Sabancı Tapan, 13 Ocak 1993 doğumlu ve Londra’daki Richmond Üniversitesi'nde Uluslararası İşletme ve Psikoloji okuduktan sonra, yüksek lisansını Columbia Üniversitesi'nde Ekonomik ve Siyasal Kalkınma üzerine tamamladı. Kerem Bürsin ve Melisa Sabancı Tapan’ın aşkı, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.